پروژه ال اس اف
پروژه ال اس اف
اجرای ویلای ال اس اف lsf، یکی از روش های طراحی ویلا در سال های اخیر است؛ این روش با توجه به اینکه در انواع شرایط اقلیمی قابل اجرا بوده و در تعداد انبوه، با کیفیت بالا و در زمان کم تولید می شود، گزینه ی مناسبی برای روش های دیگر ساخت سازه می باشد که دارای امتیاز کمی نسبت به این روش می باشند.
اجرا و ساخت ویلا همواره نیازمند دانش ویلاسازی طبق متد روز و تجربه ی کافی در این زمینه می باشد. با توجه به اینکه مصالح ساختمانی با روش های جدید تولید شده و هر روز این صنعت دچار تحول می شود، با دانش و تجارب گذشته نمی توان در این راه موفق بود.
در روش های جدید صنعت ساختمان سازی ، که اجرای ویلای ال اس اف lsf یکی از این روش ها می باشد، توجه به طبیعت و آسیب نرساندن به محیط اطراف از نکات کلیدی بوده و بنابر همین اصل مهم است که دانش و علم روز به سمت متدهایی رفته است که توجه و محافظت به طبیعت در راس آن قرار گرفته باشد.
بزرگترین پروژه افزایش طبقه گیلان در سال 1403 متراژ 750 متر محل پروژه رشت گلسار
کاربرد سازه ال اس اف
- در ساختمان هایی که تا ۵ طبقه بوده و مسکونی هستند.
- در مجموعه هایی که کاربری آموزشی و ورزشی دارند.
- در کارخانجات و کارگاه هایی که کاربری صنعتی دارند.
- به صورت نیم طبقه در مکان هایی که ارتفاع زیاد دارند، ساخته می شود.
- در ساختمان هایی که قصد دارند طبقاتی را در پشت بام اضافه کنند.
- در ساخت و ساز شهرک هایی مسکونی در کوتاه ترین زمان
- در ساخت هر مکانی که محدودیت ساخت طبقاتی دارند.
مزیت های سازه ال اس اف
ویژگی های ساختاری که در این سازه مشاهده می شود، باعث ایجاد مزیت های زیادی در آن شده است. این مزیت ها به شرح زیر هستند:
- مقاومت و سختی بالای
- مقاومت بالا در برابر حوادثی مانند آتش سوزی، زلزله و همچنین حشرات موذی
- وزن پایین و سبک
- قابلیت نصب سازه در آب و هواهای مختلف
- نصب بسیار ساده و راحت با هزینه نصب پایین
- یکنواخت بودن تمام سطوح آن
- قابل بازیافت بودن تمام مصالح مصرفی
- سرعت بالا در نصب و اجرای آن
- طول عمر و دوام بالا
- انعطافپذیری بالا
- مقاومت بالا در برابر خوردگی فیزیکی و شیمیایی
در اجرای ویلای lsf، علاوه بر نکاتی که در بالا اشاره شد، نیازمند این است که به موارد دیگری نیز توجه شده و رعایت گردد.
- زمانی که طراحی فضاهای داخلی و خارجی ویلا انجام می شود، باید به هماهنگی و تناسبی که بین این دو فضا وجود دارد حتما توجه شود.
- از رنگ هایی در داخل و خارج از ساختمان استفاده شود که با هم هماهنگ بوده و بخش های داخلی مانند اتاق و آشپزخانه و … رنگ های متناسب با خارج از آن را داشته باشند.
- پنجره ها و درهای مورد استفاده در این سازه ها، متناسب با نمای بیرونی آن بوده و در جهت زیباتر کردن آن استفاده شوند.
- در ساخت اینگونه سازه ها، می توان امکانات رفاهی متنوعی از جمله فضای سبز، استخر، آبنما، آلاچیق و پارکینگ را طراحی کرد که سازه ی ما مجهز به تمامی امکانات باشد.
- مقاطع فولادی جدار نازک استفاده شده در این روش، از انعطاف بالایی برخوردار بوده و به همین دلیل طراحان آزادی عمل زیادی داشته و می توانند ایده های متفاوت خود را در این زمینه طراحی و پیاده کنند. بنابراین در پروژه هایی با کاربری های متفاوت می توان از این روش استفاده کرد.
- هنگام اجرای نمای بیرونی ساختمان هایی با سیستم lsf، می توان از انواع مصالح استفاده کرد؛ مصالحی چون انواع سنگ های نما، نماهایی از جنس آلومینیوم، نماهایی از چوب، مصالح سرامیکی، آجر، نمای PVC و موارد دیگر اشاره کرد. در سطح داخلی سازه، پانل های گچی بر روی مقاطع فولادی جدار نازک سوار می شوند.
- هنگام اجرای ویلای lsf ، مجریان موظف به اجرای الزامات و استانداردهایی می باشند که رعایت این دستورالعمل ها خود انتظار رعایت بالاترین ضوابط و قوانینی که مربوط به طراحی ، انرژی، مقاوم بودن در برابر آتش و حرارت و … می باشد را برآورده می سازد.
- این روش ساخت سازه، با به روز ترین و مدرن ترین سیستم های ساختمانی سازگار می باشد.
- این روش سرعت بالایی در نصب داشته و به آسانی نصب می شود. این سازه ها نسبت به مصالح دیگر سبک بوده و به راحتی حمل می شوند و برای نصب آنها نیاز به نیروهایی با تخصص بالا نیست. به همین دلیل سرعت نصب و اجرای آن بالا بوده معمولا تیمی چهار نفره می توانند دیوارهای خانه ای سه اتاقه را در طول یک روز نصب کنند؛ و همین سبب می شود که پروژه در زمان کوتاهی به اتمام برسد.
- به دلیل سازگاری این سیستم با تمامی شرایط جوی اعم از آب و هوای خشک و یا هوای مرطوب، و همچنین نصب آن در زمان کم ، می توان در تمام فصل های سال و در تمام شرایط این روش را اجرا و نصب کرد.
پروژه ال اس اف
پروژه ال اس اف
پروژه ال اس اف
پروژه ال اس اف
پروژه ال اس اف
پروژه ال اس اف
پروژه ال اس اف
پروژه ال اس اف
پروژه ال اس اف
پروژه ال اس اف