سازه ال اس اف

ورق سازه ال اس اف LSF

سازه ال اس اف

ورق‌ سازه‌ LSF تولیدی از ویژگی‌های زیر برخوردار است:

ورق‌ سازه‌ LSF و ضخامت ورق‌ها: دستگاه‌های نورد سرد شرکت Framecad نیوزلند را می‌توان با ضخامت‌های متنوعی از ورق‌ها تغذیه کرد،لکن به دلایل فنیِ تولید و دلایل اقتصادی و انبارداری امکان طراحی و تولید سازه با ورق‌های ضخامت گوناگون در کارخانه وجود ندارد و فعلاً ورق ضخامت 1/25 میلی‌متر برای مقطع 150 میلی‌متری ورق ضخامت 1 میلی‌متر برای مقطع 89 میلی‌متری تهیه و بر اساس آن طراحی و تولید صورت می‌پذیرد.

مشخصات فولاد:

مطابق کلیه آئین‌نامه‌ها فولاد مصرفی یا پایه اصلی فولاد ورق گالوانیزه می‌بایستی از نوع سازه‌ای (استراکچرال) بوده و دارای مقاومت مشخصی طبق جداول استاندارد باشد.

استانداردهای مختلف در سراسر دنیا به شرح این مشخصات می‌پردازند که در اینجا استاندارد اروپا EN10147 و استاندارد ژاپن JIS G3302 ذکر می شود. 

\H

سازه ال اس اف
مشخصات فولاد در سازه LSF

ورق تولید سازه LSF که بیشتر با نام ورق گالوانیزه بین عموم شناخته می شود و بخش عمده بازار را تشکیل داده، ورق تجاری (کامرشیال Commercial) ورق های پرس کاری (دراوینگ Drawing) است. فولاد پایه این ورق از کیفیت بالایی برخوردار نبوده و استفاده از آن به جز در قطعات پانل های غیر برابر مانند پارتیشن ها مجاز نیست.

 این ورق‌ها با کدهای DX51D+Z تا DX54D+Z تحت زیرشاخه EN 10142 اتحادیه اروپا نام‌گذاری می‌شوند. (SGCC و SGCD1 تا SGCD3 زیرشاخه JIS G3302 استاندارد ژاپن).

اما ورق مناسب برای سازه باربر و مقاوم ال‌ اس‌ اف با توجه به اینکه عدد داخل کد بیانگر مقاومت تسلیم است به ترتیب S220GD+Z و S250GD+Z و S280GD+Z و S320GD+Z و S350GD+Z و S550GD+Z هستند.

البته به دلیل محدودیت شدید تولید ورق باکیفیت در داخل و تعرفه بسیار زیاد واردات و عدم شناخت بازرگانان فولاد از موارد فوق، به‌ سختی در بازار ایران فقط ردیف‌های اول و شاید دوم ورق با این مشخصات قابل‌ خرید باشد و ورق‌های مقاومت بالاتر بسیار دست‌ نیافتنی هستند.

مشخصات پوشش گالوانیزه:

مقدار پوشش گالوانیزه بر روی ورق فولادی یا باضخامت آن در هر طرف به میکرون بیان می‌شود یا با وزن آن روی هر مترمربع دو روی ورق به‌ صورت گرم بر مترمربع درج می‌گردد.

طبق آئین‌ نامه طراحی و اجرای سازه‌های فولادی سبک سرد نورد ایران (نشریه شماره 612) حداقل پوشش گالوانیزه باید 180 گرم بر متر مربع Z180 باشد. بازهم لازم به ذکر است اگرچه این کیفیت در ایران قابل‌ تولید است ولی تهیه و سفارش آن بازهم دشواری‌های خود را دارد.

سازه ال اس اف LSF چیست؟

یکی از مدرن ترین سازه های صنعت ساختمانی که از سبک ترین متریال های ساختمانی تشکیل شده است و در حال حاضر، در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد سازه ی فولادی پیش ساخته است که به اختصار به این سازه ها، ال اس اف می گویند. البته باید این نکته را یادآوری کنیم که این سیستم ساختمانی قابل اجرا در ساختمان های با طبقات محدود و نهایت تا 5 طبقه است.

ال اس اف LSF در واقع یک سازه ی ساختمانی پیش ساخته یا همان مودولاری است که یک ساختار اسکلت فلزی سبک می باشد. این سازه ها طبق طرح معماری ساختمان، در کارخانه ها تولید می شوند و در محل پروژه با استفاده از پیچ های مونتاژ، پیاده می شوند. این سیستم ساختمانی از LGSها یا همان مقاطع فولادی جدار نازک تشکیل شده اند.

LGSها همان ورق های نازک فولادی با پوشش گالوانیزه هستند. برای ساخت این ورق ها از دستگاه های مخصوص و روش های ساخت رولی استفاده می کنند تا این ورقه ها در کارخانه، نورد شوند و سپس این نوردها را به پروفیل های سبک در ابعاد و اندازه های مختلف، تبدیل می کنند.

این سیستم ساختمانی خشک است و با استفاده از اتصالات پیچیده، قابل اجرا هستند. در واقع این سیستم های ساختمانی، چهارچوب یا اسکلت ساختمانی را تشکیل می دهند. اگر بخواهید سایر قسمت های ساختمان هم سبک سازی شود می توانید از پروفیل های سرد نورد شده استفاده کنید. پس از نصب و اجرای این پروفیل ها، با استفاده از سرامیک، سنگ و پی وی سی آن ها را پوشش داد.

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

Call Now Button