مبحث انرژی و عایق در سیستم ساختمان های سازه LSF
بحران انرژی و افزایش قیمت سوخت و انرژی تاثیر بسیار زیاد و همه جانبه ای بر صنعت ساختمان و شیوه زندگی انسان ها در سراسر جهان به جای گذاشت و متعاقب آن تفکر و راهکار صرفه جویی در مصرف سوخت و انرژی را به دنبال داشت و سپس صنعتی سازی ساختمان و مسکن پدیدار گشت و هم اکنون به روش های مختلف تولید و به کار برده می شود و پیشرفت های خوبی در این زمینه بود ، به طوری که در کشورهای شمال اروپا ، کانادا ، روسیه و آمریکا خانه هایی ساخته می شوند که با توجه به دمای منفی 10-30 درجه سانتی گراد انرژی مصرفی آنها نزدیکه به 1/4 مصرف انرژی در کشور ما می باشد و ضرورت استفاده بهینه از آن دیگر تنها به صرفه جویی در انرژی ساختمان ها محدود نبوده بلکه کاهش آن یک ضرورت ملی است.
به کمک عایق کاری می توان یک خانه را در زمستان 5 درجه گرم تر و در تابستان 10 درجه خنک تر نگه داشت .
مطابق بررسی های انجام شده 25 درصد از انرژی حرارتی ساختمان توسط سقف ، 15 درصد توسط کف ، 35 درصد توسط دیوار ها و 25 درصد توسط درب و پنجره در ساختمان های سنتی و رایج در کشور به هدر می رود . صنعتی سازی ساختمان و مسکن به روش LSF که تمامی مراحل ساخت دارای الزامات اجرایی و با استاندار ها و آیین نامه های مشخص بالاخص در بخش عایق بندی ساختمان می باشد .
میتواند هرز رفتگی در ساختمان LSF را به حداقل تا استاندارهای تعیین شده برساند . عایق بودن ساختمان LSF با دیوارهای چند لایه مطابق با استاندارهای زیست محیطی می باشد.