ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان | ال اس اف تبریز

 

کارخانه ال اس اف

سازه ال اس اف lsf همان سازه های از قبل ساخته شده است که معماران آن ها را طراحی کرده و تولیدشان توسط کارخانه ها صورت می گیرد. سپس به کمک بولت ها، پیچ های سر مته ایی و … به همدیگر وصل می شوند.

همچنین عرض و ضخامت این ورق های گالوانیزه با توجه به نوع ساختمان در سایزهای مختلفی تولید می گردد. بنابراین گزینه مناسبی برای جایگزینی ساختمان سازی به روش سنتی و بتنی است.

کارخانه ال اس اف

البته ساخت این سازه به سال 1850 باز می گردد که پیشرفت چندانی تا سال 1964 نداشت تا زمانی که ضوابط و استانداردهای آن پایه ریزی شد. سیستم سازه lsf (ال اس اف) دارای تاییدیه فنی از مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن بوده و بعنوان یک تکنولوژی نوین ساختمانی در کشور معرفی شده است. در این صفحه اطلاعات بی نهایت ارزشمندی در رابطه با سازه lsf ارائه شده که تماما بر اساس تخصص و تجربه شرکت آلفا ال اس اف گردآوری شده است.

سازه ال اس اف LSF چیست؟

ساختار اسکلت فلزی سبک (LSF) یا همان سازه ال اس اف یک سیستم ساختمانی سبک است که بر اساس افزایش تعداد اجزای باربر سیستم باربری سازه را امکان پذیر می‌سازد.

اساس کار در سیستم LFS توسط عناصر گل میخ ها و مسیرها شکل گرفته و اسکلت اصلی سازه ترکیبی از اجزای فولاد گالوانیزه نورد سرد شکل گرفته است. از پروفیل های C ، U و Z در این سیستم استفاده می شود که توسط پیچ و مهره یا پیچ های سر ویفر (خود حفاری) بهم متصل می‌شوند.

سازه ال اس اف (LSF) مدلی از سازه های سبک وزن بوده که قابلیت کاهش وزن پایه های ساختمان به همراه اضافه کردن بلندای ساختمان را دارند. سازه های ال اس اف (LSF) از استیل های کم وزن ساخته می‌شوند.

این سازه ها با ارائه راهکار های کارآمد و مقرون به صرفه، به راحتی هر چه تمام تر در کنار ساختمان های قدیمی قرار می‌گیرند و با هر نوع مصالح و دکوراسیونی مطابقت دارند. و به عنوان یک نکته مهم این سازه‌ها زمان خیلی کمی را جهت نصب و اجرای ساختمان صرف می‌نمایند.

کارخانه ال اس اف

ساخت و اجرای سازه ال اس اف lsf

تقریباً 70% سازه ال اس اف توسط شرکت های فعال در این زمینه تولید می گردد. بنابراین در مرحله اولیه فونداسیون یا شالوده به شکل گسترده و نواری در کار اجرا گردیده و داخل آن با پیچ های انتظار به حالت عصایی یا میلگردی در فاصله تعیین شده کار گذاشته می شوند.

همچنین در سازه های ال اس اف فونداسیون باید به گونه ای طراحی گردد که کلیه فشارهای وارد را به شکل درستی انتقال دهد. اما شرکت آلفا ال اس اف صفر تا صد این فرآیند را برای شما انجام خواهد داد.

البته اندازه فونداسیون به ظرفیت خاک، مقدار فشار وارده، ارتفاع و نوع ساختمان بستگی دارد. پس بر اساس محاسبه های صورت گرفته توسط متخصصان و کارشناسان به علت سبک وزنی سازه، در ساختمان های تک طبقه و کوچک به پایه پی ریزی نیازی نیست.

کارخانه ال اس اف

ولی اگر ساختمان دو طبقه یا بیشتر باشد پی ریزی ساختمان امری کاملاً ضروری است. در زمینه انجام فونداسیون هیچ نوع محدودیتی در رابطه با شیب زمین، جنس و توپوگرافی نبوده و در هر مکان و زمانی قابل اجر است.

سازه ال اس اف همانند دیگر سازه ها باید در مرحله نخست یک طرح اولیه داشته باشد که مقاومت های بادی، ضخامت تیرها، ستون ها و زلزله در آن تعریف گردد. سپس ماکتی از ویلا یا ساختمان مدنظر برای شخص کارفرما ساخته شود.

البته در همان طرح اولیه کلیه راه های اتصالی همچون فاضلاب، برق و آب به ساختمان تعیین شده است. بعد از طی مراحل ذکر شده باید پروسه پی ریزی و ساخت اسکلت شروع شود.

همچنین با ساخت دیوارهای ساختمان به صورت توخالی و پر نمودن درون این فضاها با بتن سبک می تواند به یک عایق خوب برای صدا و انرژی تبدیل گردد. در مرحله بعد پوشش های داخلی و خارجی سقف تکمیل می شود. در مرحله آخر نیز باید تأسیسات برقی، پنجره، درب و تأسیسات مکانیکی به اتمام برسد.

کارخانه ال اس اف

مقایسه هزینه سازه ال اس اف LSF با سازه‌های بتنی و فولادی

براورد هزینه ای سازه های فولادی ابتدای سال 1402

هزینه ساخت اسکلت فلزی در یک پروژه ساختمانی به موارد متعددی بستگی دارد. موارد کلی تعیین کننده هزینه ساخت اسکلت فلزی ساختمان:

  1. وزن آهن آلات مصرفی نسبت به نوع طراحی سازه
  2. قیمت خرید آهن نسبت به نوع آهن ،ورق و اتصالات
  3. دستمزد اجرت و هزینه ساخت متناسب با شرایط کار و پروژه

از نظر مقایسه هزینه ساخت اسکلت فلزی و بتنی با LSF در پروژه های ساختمانی با محاسبات متوسط و مشابه برای مثال می توان از اعداد زیر جهت برآورد هزینه ساخت اسکلت فلزی استفاده کنیم.

کارخانه ال اس اف

  • 80 کیلو گرم آهن مصرفی در یک متر مربع بطور میانگین
  • 10.000 تومان دستمزد ساخت هر کیلوگرم آهن مصرفی
  • 17.000 تومان میانگین قیمت خرید هر کیلوگرم آهن مصرفی
  • در یک متر مربع 160.000تومان= kg 80×( 10.000+17.000)
آیتممصرف سیمانمصرف فولادهزینه تمام شده
سازه فولادی11.5 تن6 تن2500000 تا 3600000 تومن ، بدون در نظر گرفتن هزینه فضای اشغال شده و بالاسری
سازه بتنی20.5 تن5 تن2500000 تا 3200000 تومن ، بدون در نظر گرفتن هزینه فضای اشغال شده و بالاسری
سازه LSF5.2 تن3 تن1400000 تا 1900000 تومن

براورد هزینه‌ای سازه های بتنی در سال 1402

هزینه ساخت اسکلت بتنی ساختمان با میانگین محاسبات و متوسط قیمت ساخت در ابتدای سال 1402، بدون در نظر گرفتن هزینه پوشش سقف جهت مقایسه به روش زیر محاسبه می‌شود:

  1. هزینه خرید میلگرد. 1.000.000 =18500 تومان × 55kg در یک متر مربع: 60 کیلوگرم، متوسط میلگرد مصرفی در هر متر مربع از سازه در ساختمانهای مسکونی و آپارتمانی متداول می‌باشد که نسبت به کاربری و طراحی سازه این مقدار میلگرد کاهش یا افزایش می‌یابد.
  2. در حدود 1 متر مکعب بتن لازم جهت پودر و ستون به مبلغ تقریبی 1.100.000 تومان نسبت به متر مربع از زیربنا
  3. حدود مبلغ 250,000 هزار تومان در متر مربع ، اجرت دستمزد اجرای اسکلت بتنی بدون محاسبه دستمزد پوشش سقف تیرچه و بلوک میباشد که تقریبا دستمزد اجرای پوشش سقف در هر متر مربع 50000 تومان در نظر گرفته نشده است.
  4. مبلغ 200000 هزار تومان حداقل هزینه بالاسری بیشتر نسبت به سازه سبک ال اس اف در هر متر مربع برای حقوق سرپرست و نگهبان بدون در نظر گرفتن سایر موارد در هزینه های بالاسری به جهت افزایش زمان اجرا
  5. هزینه تأثیر درصد تورم بر قیمت سایرمصالح و دستمزدها بخاطر طولانی بودن اجرای اسکلت بتنی که در این برآورد عدد صفر در نظر گرفته شده است
  6. قیمت نصف کل مساحت اشغال شده توسط ستون بخاطر دوبرابری ابعاد ستونهای بتنی نسبت به ابعاد ستونهای فلزی که با توجه به تعداد و ابعاد ستونهاو ارزش ملک مشخص می‌شود.

کارخانه ال اس اف

درصورت اهمیت قیمت هر متر مربع از متراژ سازه، نصف ارزش مساحت کل ستونهای بتنی را در تمامی طبقات حساب کرده تا ارزش و قیمت مساحت اشغال شده توسط ابعاد ستونهای بتنی فلزی که به نسبت دو برابر سازه سبک ال اس اف است، مشخص شود

  • 200000 بالاسری + میلگرد 1000000 +1.100,000بتن +250,000 اجرت
  • درصد نرخ تورم +0 تومان که در اوایل شش ماه دوم سال 99 نرخ میلگرد و فولاد حدود 30% نسبت به شش ماهه نخست سال افزایش یافت !
  • +0 تومان ارزش فضای اشغال شده به لحاظ دو برابری مساحت ستون های بتنی و فلزی در نظر نمی‌گیریم
  • 550.000 تومان متوسط هزینه ساخت یک متر مربع اسکلت بتنی بدون محاسبه اجرای سقف

کارخانه ال اس اف

کارخانه ال اس اف

کارخانه ال اس اف

کارخانه ال اس اف

کارخانه ال اس اف

 

کارخانه ال اس اف

 

  • سرعت بسیار بالای اجراو نصب: روش ال اس اف این فرصت را برای سازندگان ایجاد می‌کند تا سرمایه آنها در کمترین زمان با بهترین کیفیت ساخت بازگردد. به عنوان مثال جهت احداث یک سازه چهار طبقه با زیربنای هزار متر مربع تنها به 120 روز کاری زمان نیاز است.

 

  • افزایش فضای مفید: افزایش 9 الی 12 درصدی فضاهای مفید داخلی در مقایسه با روشهای سنتی به جهت کاهش ضخامت دیوارها

 

  • کیفیت غیر قابل مقایسه و یکنواختی سازه: از آنجا که مقاطع سیستم ال اس اف (LSF) در کارخانه تولید می‌شوند و پس از آن بوسیله مجریان متخصص اجرا می‌شوند، کیفیت سازه در قیاس با روشهای سنتی بسیار بالاتر می‌باشد.

 

  • سبکی سازه و نتیجتا کاهش نیروی زلزله: وزن سازه در سیستم ال اس اف (LSF) حدودا 25%-30% سازه‌های معمول است ، نتیجتا به همین میزان نیروی زلزله بسیار کمتری به آن وارد میشود.

 

  • کیفیت بالا در اجرای اتصالات: متفاوت با ساخت و ساز به روش سنتی که در اکثر مواقع کیفیت پایین اجرای اتصالات سرمنشاء اغلب خرابیها در زلزله می‌شوند، در سیستم ال اس اف (LSF) اتصالات دقیق و همچون دیگر اجزای سازه دارای کیفیت اجرای بالایی می‌باشند.

 

  • کاهش مصرف انرژی: به دلیل عایق بندی صوتی و حرارتی مناسب دیوارها در سیستم ال اس اف (LSF) ، میزان تبادل انرژی در این سازه‌ها بسیار پایینتر از سازه‌های ساخته شده به روش سنتی است و در طولانی مدت صرفه جویی قابل توجهی در هزینه حرارتی سازه می‌شود.

 

  • حمل و نقل آسان: سبکی و ابعاد کوچک مقاطع، زمینه را برای حمل و نقل آسان فراهم می‌کند.

 

  • قابلیت بازیافت: اکثر قطعات سازه‌ای و غیر سازه‌ای در سیستم ال اس اف (LSF) به صورت پیچی اجرا می شوند و بازیافت، دمونتاژ و انتقال آنها به آسانی امکانپذیر میباشد.

 

  • مقاومت و دوام بالا در شرایط محیطی متفاوت: به علت گالوانیزه بودن تمامی مقاطع، سازه‌های ساخته شده با روش ال اس اف (LSF) دارای مقاومت بسیار مناسبی در مقابل خوردگی و رطوبت بوده و در شرایط محیطی شمال و جنوب کشور دارای عمر مفید بیشتری می‌باشند.

 

  • سهولت اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی: در مراحل ساخت مقاطع فولادی جدار نازک ال اس اف (LSF)، مسیرهای استاندارد در جان این مقاطع در نظر گرفته می شود که عبور تاسیسات مکانیکی و برقی از داخل انها باعث سهولت در نصب سیستم های الکتریکی و لوله کشی‌ها می گردند.

 

  • همخوانی فرهنگی فضای داخلی و خارجی سازه با سازه‌های سنتی: در نمای خارجی انواع نماها از قبیل سنگ، آجر نما، نمای PVC ، چوبی یا آلمینیومی، رنگ، کاشی، سرامیک و … در نمای داخلی نیز همانند دیوارهای سنتی امکان اجرای رنگ، کاغذ دیواری و …وجود دارد که این خصوصیت موجب می‌گردد تفاوتی با ساختمانهای معمول و سنتی وجود نداشته باشد.

 

  • عملکرد صوتی خوب: عایق درون دیوارها باعث عدم انتقال صدا و عملکرد صوتی مناسب این ساختمانها می‌شود.

 

  • مقاوم در برابر آتش سوزی: تمام عناصر این سیستم از جمله عایقهای حرارتی و صوتی از استانداردهای ضد حریق برخوردار می‌باشند.

 

  • نیاز به فضای کم کارگاهی و ایمنی بیشتر در کارگاه
  • وزن سبک: سازه‌های ال اس اف (LSF) دارای وزن سبکی می‌باشند که این سبک وزنی منجر به افزایش ایمنی در سازه‌های ال اس اف (LSF) شده است. سازه اس اف (LSF) با هدف مقابله با زلزله طرح ریزی و رواج یافته اند. این سازه‌ها دارای اسکلت‌های فولادی محکم و سبک وزنی می‌باشند که در زمان وارد شدن انرژی‌های زیاد تنشی یا رانشی مانند زلزله، به خوبی از خود عکس العمل نشان می‌دهند. یکی از این عکس العمل ها، تقسیم انرژی در سازه‌های اطراف توسط اتصالات پیچ و مهره‌ای می‌باشد که در نهایت انرژی را بین اتصالات سازه خنثی می‌نمایند.
  • همچنین این سازه‌ها بر اساس استانداردهای کنونی صنعت ساختمان سازی ارائه می‌شوند و به صورت کاملاً نظارت شده در کارخانه‌ها ساخته شده و در محل کارفرما اجرا می‌شوند. در اجرای این سازه‌ها از نظارت دقیقی استفاده می‌شود که اتصالات بین سازه‌ها را با توجه به استانداردهای تعریف شده انجام دهند. با این حساب ایمنی در سازه‌های ال اس اف (LSF) در سطح جهانی می‌باشد و از همه لحاظ رعایت شده است.

 

  • استقامت بالا: فرآیند نورد سرد که بر روی سازه‌های ال اس اف (LSF) انجام می‌شود، منجر به افزایش استقامت این سازه‌ها می‌شود. سازه‌های ال اس اف (LSF) در فرآیند نورد سرد، ابتدا گرم می‌شوند و سپس به یکباره عملیات سردسازی آنها انجام می‌شود. این کار باعث ایجاد کربن در بین لایه‌های عناصر آنها می‌شود و این استقامت فولاد را بالاتر می‌برد.
  • همچنین فولادی که نورد سرد می‌شود، دیگر خاصیت شکنندگی و خم شوندگی خود را از دست می‌دهد و این منجر به استقامت بیشتر ساختمان در زمان زلزله یا آتش سوزی می‌شود. از این لحاظ ایمنی در سازه‌های ال اس اف (LSF) به خوبی رعایت شده است.

 

  • اسکلت قوی: اسکلت سازه‌های ال اس اف (LSF) با استفاده از فولاد نورد سرد یا سی اف اس (CFS) ساخته شده است. در این اسکلت کلیه موارد ایمنی شامل به کار بردن خرپا ها، اتصالات مورب و غیره به خوبی استفاده می‌شود. خرپا‌ها باعث انتقال انرژی از سطوح افقی به سطوح عمودی می‌شوند.
  • سطوح عمدی قابلیت پخش بار وارده در کل سطح را دارند. پس انرژی که به سطوح افقی مانند سقف‌ها وارد می‌شود در دیوارها تقسیم شده و خنثی می‌شود. همچنین اتصالات مورب نیز بار وارده بر روی یک ناحیه از دیوار را به صورت ضربدری به نقاط دیگر دیوار وارد می‌نمایند و در نتیجه انرژی رانشی و تنشی که به دیوار وارد شده است، در خود دیوار تقسیم شده و خنثی می‌شود. با این عملیات و استانداردها، ایمنی در سازه‌های ال اس اف (LSF) به خوبی رعایت شده است.

مزیت سازه Lsf

 

LSF در واقع یک سازه ی ساختمانی پیش ساخته یا همان مودولاری است که یک ساختار اسکلت فلزی سبک می باشد. این سازه ها طبق طرح معماری ساختمان، در کارخانه ها تولید می شوند و در محل پروژه با استفاده از پیچ های مونتاژ، پیاده می شوند. این سیستم ساختمانی از LGSها یا همان مقاطع فولادی جدار نازک تشکیل شده اند.

 

مزیت سازه Lsf

مزایا سازه LSF

  • سرعت بالا در اجرا اسکلت ال اس اف
  • کاهش وزن ساختمان و به تبعه آن کاهش نیروی زلزله
  • نصب ساده و سریع ساختمان
  • ضد زلزله بودن تا ۸ ریشتر
  • نصب ساده و سریع تاسیسات و غیره
  • عایق صوتی و حرارتی با عایق نمودن دیواره
  • مقاومت در برابر آتش
  • حمل و نقل آسان به صورت منتاژ در محل
  • نصب پنل های پیش ساخته برای نمای داخل و بیرون
  • تنوع در طراحی و معماری
  • کاهش زمان اجرای کار ساختمان
  • افزایش عمر اقتصادی ساختمان

 

سازه lsf به ساختارها یا سیستم ‌های پیش ساخته ای گفته می ‌شود که در ساخت هرکدام، مقاطع فولادی جدار نازک به کار می روند. این مقاطع فولادی، ورق ‌هایی با ضخامت کم از نوع گالوانیزه هستند. ورق ‌های گالوانیزه، مقاومت بالایی در برابر خوردگی و زنگ‌ زدگی از خود نشان می دهند.

ورق فولادی مورد استفاده در سازه lsf با کمک برخی دستگاه ‌های خاص به روش تولید رولی، به شکل پروفیل ‌های سبک در می ‌آیند. یکی از خصوصیات این نوع پروفیل ‌ها، ابعاد متفاوت آنهاست.

این سازه ، چهارچوب و اسکلت اصلی ساختمان را تشکیل می ‌دهد. برای آنکه وزن سازه کمتر شود و عملیات سبک ‌سازی صورت گیرد، پروفیل ‌هایی که به روش نورد سرد تولید شده را استفاده می کنند. در نهایت برای آنکه بتوان این نوع پروفیل را پوشش داد، باید از مصالحی مانند سنگ یا پی وی سی استفاده کرد.

مزیت‌ های سازه Lsf

ویژگی‌ های ساختاری که در این سازه مشاهده می ‌شود، باعث ایجاد مزیت ‌های زیادی در آن شده است. این مزیت ‌ها به شرح زیر هستند:

  • مقاومت و سختی بالای
  • مقاومت بالا در برابر حوادثی مانند آتش سوزی، زلزله و همچنین حشرات موذی
  • وزن پایین و سبک
  • قابلیت نصب سازه در آب و هواهای مختلف
  • نصب بسیار ساده و راحت با هزینه نصب پایین
  • یکنواخت بودن تمام سطوح آن
  •  قابل بازیافت بودن تمام مصالح مصرفی
  • سرعت بالا در نصب و اجرای آن
  • طول عمر و دوام بالا
  • انعطاف‌پذیری بالا
  • مقاومت بالا در برابر خوردگی فیزیکی و شیمیایی

مزیت سازه Lsf

 

اجزای سازه Lsf

  • لایه‌ های عایق حرارتی و صوتی
  • ورق ‌های فولادی تولید شده به روش نورد سرد
  • صفحه ‌های تخته گچی برای استفاده به جای پوشش درونی

در سال 1939 با توجه به تحقیقاتی که در دانشگاه کرنل اتفاق افتاد نخستین استاندارد اولیه با حمایت AISI به ثبت رسید. امروزه به دلیل کیفیت مناسبی که ساخت و انتشار ال اس اف ها وجود دارد همچنین سرعت بالا و مقاومت زیاد آن در برابر بلایای طبیعی مانند زلزله از ال اس اف در کشورهای همچون انگلستان، امریکا، کانادا، استرالیا، ژاپن و… استفاده می‌شود.

در سال‌های گذشته استفاده از سازه های کم وزن، که پر استفاده‎‌ترین و پر کاربردترین نوع آن‌ها سازه های فولادی LSF است، رشد داشته و اینطور به نظر می‌آید که این پیشرفت در آینده‌ای بسیار نزدیک سرعت بیش‌تری خواهد گرفت. در ایران و در کل جهان از ال اس اف ها برای ساخت خانه ها و ساختمان های از پیش ساخته شده استفاده می‌گردد.

گروه فنی مهندسی آلفا Lsf با ترکیب تیمی مجرب کاردان و فنی ازسال 1387 درزمینه ساخت ساز با روش نوین ساختمانی LSF فعالیت خود را شروع کرده و دراین سالها پروژه های متعددی در سرتاسر ایران عزیز به انجام رسانده ایم بیشترین ساخت های ما ویلای های شخصی در شمال کشور و شمال تهران بوده است.
رضایت مشتری ها و تبلیغات این گروه توسط مشتریهایمان به آشنایان و اقوام به بنده و تیم قوی اجرایمان قوت قلب داده و فعالیت این گروه چندین برابر گشته سرعت، دقت، خوش قولی شعاره ما بوده و هست و خواهد بود ما پیشنهاد های متفاوتی به مشتریان عزیز ارایه می دهیم تا نسبت به هزینه های اعمال شده اقتصادی تر باشد و همه قشر از عزیزانمان بتوانن زندگی آرام و راحتی در زیر سقف سازه های مدرن ال اس اف داشته باشند.
تماس با ما

سازه ال اس اف Lsf ضد زلزله

پیش از هر چیز، به این موضوع می‌پردازیم که lsf چیست و مخفف چه کلماتی است؟

LSF، مخفف Lightweight Steel Frame و به معنی قاب فولادی سبک است. پس سازه ال اس اف سازه‌ای است که بر پایه یک قاب فولادی سبک ساخته می‌شود.

این قاب یا اسکلت فولادی، چه ویژگی‌هایی دارد که می‌توان از آن برای ساخت سازه ال اس اف استفاده کرد؟

قاب ال اس اف، از فولاد با ضخامت کم و از نوع گالوانیزه تولید می‌شود بنابراین مقاومت خوبی در برابر فشار وزن، خوردگی، پوسیدگی و سایر مواردی از این قبیل دارد.

علاوه بر این استفاده از lsf، باعث افزایش سرعت ساختمان‌سازی می‌شود که این موضوع هم به نفع سازندگان است و هم خریداران!

سازه پیش ساخته ال اس اف که بر پایه‌ی‌ استفاده از ورق‌های کم ضخامت فولادی با پوشش گالوانیزه، شکل گرفته است را با استفاده از پروفیل‌های C, U و Z به هم متصل می‌کنند. سازه های ال اس اف به دلیل مزایای بی‌شماری که دارند در ایران و جهان محبوب هستند.

 

فلسفه مهندسی در این نوع از ساختمان این است که المانهای ضعیف ولی متعدد را جایگزین المانهای قوی ولی کم تعداد کرده اند به همین دلیل در زمان وقوع زلزله حتی اگر بخشی از ساختمان دچار آسیب بشود سایر قسمتها نقص آن را جبران می کنند .

ساختمانهای LSF بسیار سبک اند ، برای مقایسه ، وزن ساختمان های LSF یک ششم ساختمانهای بتنی و یک چهارم ساختمانهای فلزی است و از آنجایی که یک ساختمان هرچقدر سبکتر باشد نیروی کمتری را نیز جذب می کند بنابراین در زمان وقوع زلزله کمترین آسیب را می بیند.

اکنون به کمک تکنولوژی کدکم این امکان فراهم آمده است که ساختمانهای LSF را در شرایط حدی و به صورت شکل پذیر و به همان شکلی که طراحی کرده ایم بسازیم. همچنین به کمک تولید مکانیزه مبتنی بر طراحی مهندسی ، نقش نیروی انسانی و خطاهای احتمالی در اندازه گیری و نصب به حداقل می رسد. به این ترتیب ساختمانی بنا می شود که عملکرد خیلی بهتری دارد.

سازه ال اس اف Lsf ضد زلزله

 

  • سرعت بسیار بالای اجراو نصب: روش ال اس اف این فرصت را برای سازندگان ایجاد می‌کند تا سرمایه آنها در کمترین زمان با بهترین کیفیت ساخت بازگردد. به عنوان مثال جهت احداث یک سازه چهار طبقه با زیربنای هزار متر مربع تنها به 120 روز کاری زمان نیاز است.

 

  • افزایش فضای مفید: افزایش 9 الی 12 درصدی فضاهای مفید داخلی در مقایسه با روشهای سنتی به جهت کاهش ضخامت دیوارها.

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

 

  • کیفیت غیر قابل مقایسه و یکنواختی سازه: از آنجا که مقاطع سیستم ال اس اف (LSF) در کارخانه تولید می‌شوند و پس از آن بوسیله مجریان متخصص اجرا می‌شوند، کیفیت سازه در قیاس با روشهای سنتی بسیار بالاتر می‌باشد.

 

  • سبکی سازه و نتیجتا کاهش نیروی زلزله: وزن سازه در سیستم ال اس اف (LSF) حدودا 25%-30% سازه‌های معمول است ، نتیجتا به همین میزان نیروی زلزله بسیار کمتری به آن وارد میشود.

 

  • کیفیت بالا در اجرای اتصالات: متفاوت با ساخت و ساز به روش سنتی که در اکثر مواقع کیفیت پایین اجرای اتصالات سرمنشاء اغلب خرابیها در زلزله می‌شوند، در سیستم ال اس اف (LSF) اتصالات دقیق و همچون دیگر اجزای سازه دارای کیفیت اجرای بالایی می‌باشند.

 

  • کاهش مصرف انرژی: به دلیل عایق بندی صوتی و حرارتی مناسب دیوارها در سیستم ال اس اف (LSF) ، میزان تبادل انرژی در این سازه‌ها بسیار پایینتر از سازه‌های ساخته شده به روش سنتی است و در طولانی مدت صرفه جویی قابل توجهی در هزینه حرارتی سازه می‌شود.

 

  • حمل و نقل آسان: سبکی و ابعاد کوچک مقاطع، زمینه را برای حمل و نقل آسان فراهم می‌کند.

 

  • قابلیت بازیافت: اکثر قطعات سازه‌ای و غیر سازه‌ای در سیستم ال اس اف (LSF) به صورت پیچی اجرا می شوند و بازیافت، دمونتاژ و انتقال آنها به آسانی امکانپذیر میباشد.

 

  • مقاومت و دوام بالا در شرایط محیطی متفاوت: به علت گالوانیزه بودن تمامی مقاطع، سازه‌های ساخته شده با روش ال اس اف (LSF) دارای مقاومت بسیار مناسبی در مقابل خوردگی و رطوبت بوده و در شرایط محیطی شمال و جنوب کشور دارای عمر مفید بیشتری می‌باشند.

 

  • سهولت اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی: در مراحل ساخت مقاطع فولادی جدار نازک ال اس اف (LSF)، مسیرهای استاندارد در جان این مقاطع در نظر گرفته می شود که عبور تاسیسات مکانیکی و برقی از داخل انها باعث سهولت در نصب سیستم های الکتریکی و لوله کشی‌ها می گردند.

 

  • همخوانی فرهنگی فضای داخلی و خارجی سازه با سازه‌های سنتی: در نمای خارجی انواع نماها از قبیل سنگ، آجر نما، نمای PVC ، چوبی یا آلمینیومی، رنگ، کاشی، سرامیک و … در نمای داخلی نیز همانند دیوارهای سنتی امکان اجرای رنگ، کاغذ دیواری و …وجود دارد که این خصوصیت موجب می‌گردد تفاوتی با ساختمانهای معمول و سنتی وجود نداشته باشد.

 

  • عملکرد صوتی خوب: عایق درون دیوارها باعث عدم انتقال صدا و عملکرد صوتی مناسب این ساختمانها می‌شود.

 

  • مقاوم در برابر آتش سوزی: تمام عناصر این سیستم از جمله عایقهای حرارتی و صوتی از استانداردهای ضد حریق برخوردار می‌باشند.

 

  • نیاز به فضای کم کارگاهی و ایمنی بیشتر در کارگاه.

 

  • وزن سبک: سازه‌های ال اس اف (LSF) دارای وزن سبکی می‌باشند که این سبک وزنی منجر به افزایش ایمنی در سازه‌های ال اس اف (LSF) شده است. سازه اس اف (LSF) با هدف مقابله با زلزله طرح ریزی و رواج یافته اند. این سازه‌ها دارای اسکلت‌های فولادی محکم و سبک وزنی می‌باشند که در زمان وارد شدن انرژی‌های زیاد تنشی یا رانشی مانند زلزله، به خوبی از خود عکس العمل نشان می‌دهند. یکی از این عکس العمل ها، تقسیم انرژی در سازه‌های اطراف توسط اتصالات پیچ و مهره‌ای می‌باشد که در نهایت انرژی را بین اتصالات سازه خنثی می‌نمایند.
  • همچنین این سازه‌ها بر اساس استانداردهای کنونی صنعت ساختمان سازی ارائه می‌شوند و به صورت کاملاً نظارت شده در کارخانه‌ها ساخته شده و در محل کارفرما اجرا می‌شوند. در اجرای این سازه‌ها از نظارت دقیقی استفاده می‌شود که اتصالات بین سازه‌ها را با توجه به استانداردهای تعریف شده انجام دهند. با این حساب ایمنی در سازه‌های ال اس اف (LSF) در سطح جهانی می‌باشد و از همه لحاظ رعایت شده است.

 

  • استقامت بالا: فرآیند نورد سرد که بر روی سازه‌های ال اس اف (LSF) انجام می‌شود، منجر به افزایش استقامت این سازه‌ها می‌شود. سازه‌های ال اس اف (LSF) در فرآیند نورد سرد، ابتدا گرم می‌شوند و سپس به یکباره عملیات سردسازی آنها انجام می‌شود. این کار باعث ایجاد کربن در بین لایه‌های عناصر آنها می‌شود و این استقامت فولاد را بالاتر می‌برد. همچنین فولادی که نورد سرد می‌شود، دیگر خاصیت شکنندگی و خم شوندگی خود را از دست می‌دهد و این منجر به استقامت بیشتر ساختمان در زمان زلزله یا آتش سوزی می‌شود. از این لحاظ ایمنی در سازه‌های ال اس اف (LSF) به خوبی رعایت شده است.

 

  • اسکلت قوی: اسکلت سازه‌های ال اس اف (LSF) با استفاده از فولاد نورد سرد یا سی اف اس (CFS) ساخته شده است. در این اسکلت کلیه موارد ایمنی شامل به کار بردن خرپا ها، اتصالات مورب و غیره به خوبی استفاده می‌شود. خرپا‌ها باعث انتقال انرژی از سطوح افقی به سطوح عمودی می‌شوند. سطوح عمدی قابلیت پخش بار وارده در کل سطح را دارند. پس انرژی که به سطوح افقی مانند سقف‌ها وارد می‌شود در دیوارها تقسیم شده و خنثی می‌شود. همچنین اتصالات مورب نیز بار وارده بر روی یک ناحیه از دیوار را به صورت ضربدری به نقاط دیگر دیوار وارد می‌نمایند و در نتیجه انرژی رانشی و تنشی که به دیوار وارد شده است، در خود دیوار تقسیم شده و خنثی می‌شود. با این عملیات و استانداردها، ایمنی در سازه‌های ال اس اف (LSF) به خوبی رعایت شده است.

 

سازه ال اس اف Lsf ضد زلزله

 

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

 

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ر

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

 

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

ال اس اف رشت | ال اس اف آذربایجان

 

Call Now Button