ال اس اف تجاری رشت
ال اس اف تجاری رشت
ال اس اف مازندران | ال اس اف گیلان | ال اس اف رشت
ال اس اف ( lsf ) چیست؟
ال اس اف سازه های از پیش ساخته شده در کارخانجات است که به صورت قطعاتی به محل احداث سازه فرستاده و در آن جا با استفاده از نقشه از پیش تعیین شده به یکدیگر متصل میشوند.
قدمت ال اس اف به حدود 100 سال پیش در آمریکا و انگلستان برمیگردد، در آن زمان این روش مورد توجه قرار گرفت ولی پیشرفت چندانی نداشت.سرعت پیشرفت آن به بعد از تعیین استاندارد ها در دانشگاه کرنل بود، قبل از آن، این سازه ها پیشرفت چندانی نداشت. این سازه ها استحکام بالایی دارند و در برابر زلزله مقاوم هستند.
درباره سازه lsf
سازه های ال اس اف نوعی سازه ساختمانی مدرن هستند که مزایای زیادی نسبت به سازههای سنتی دارند. این سازه فلزی سبک به دلیل مزایای فراوان مانند سرعت ساخت بالا، نداشتن محدودیت در نما و پلان، قیمت مناسب، سبکی وزن و مقاومت در برابر زلزله، مقاومت در برابر آتش و . . . مورد توجه بسیاری از پیمانکاران و ساختمان سازان قرار گرفته است و همچنین در سالهای اخیر در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفتهاند.
پروژه تجاری دو طبقه در کاربری انباری متراژ 410 متر مربع محل اجرا رشت شهرک صنعتی لاکانی
مقایسه سازه ال اس اف با دیگر سازهها
در مقایسه با سازه های بتنی، سازه LSF مزایای متعددی دارند که از جمله آنها میتوان به وزن کمتر، سرعت ساخت بالاتر و قابلیت انعطاف پذیری بیشتر اشاره کرد.
در مجموع، با توجه به تمامی این نکات میتوانیم بگوییم که سازه ها فلزی سبک گزینه مناسبی برای ساخت ساختمان های مسکونی، تجاری و صنعتی در مناطقی با زلزله خیزی متوسط هستند. اما برای تصمیم گیری نهایی خود، باید معایب آن را نیز مورد بررسی قرار دهید و با استفاده از تمامی این نکات تصمیم به استفاده از این سازه فلزی سبک در ساختمان خود بگیرید.
ال اس اف گیلان
اجرای ال اس اف
- سازه های ال اس اف به دلیل استفاده از فولاد سبک، وزن کمتری نسبت به سازه های بتنی و آجری دارند. این امر باعث کاهش بار مرده ساختمان و کاهش هزینه های ساخت و ساز می شود.
- سازه ال اس اف دارای مقاومت بالایی در برابر نیروهای وارده هستند. سازه فلزی سبک در برابر زلزله، باد و بارهای مرده و زنده مقاوم هستند.
- ال اس اف به سرعت و با دقت بالا در محل پروژه مونتاژ می شود. این امر باعث کاهش زمان ساخت و ساز و کاهش هزینه های پروژه می شود.
- فونداسیون ال اس اف معمولا از نوع شالوده های نواری یا رادیه است.
- اسکلت ال اس اف از مقاطع فولادی سبک ساخته شده با نورد سرد تشکیل شده است.
- پوشش سقف و دیوار سازه ال اس اف می تواند از انواع مصالح، مانند ساندویچ پانل، ورق گالوانیزه، پانل گچی و … باشد.
- تاسیسات مکانیکی و برقی سازه ال اس اف به راحتی در فضای خالی دیوارها و همچنین به سقف ال اس اف اجرا می شوند.
همانند دیگر سازهها در اجرای سازه lsf در مرحله اولیه کار یک طرح شماتیک و اولیه که در آن سعی بر آن شده است که مقاومت های بادی و زلزله و ضخامت ستون ها و تیر تعریف شده باشد، و ماکتی از ساختمان مورد نظر کارفرما ساخته میشود؛
هم چنین در این طرح اولیه تمام راههای اتصالی آب و برق و فاضلاب به ساختمان مشخص شده است؛ بعد از این مراحل نوبت به پی ریزی و اسکلت سازی میرسد. سپس دیوارهای ساختمان تو خالی ساخته میشوند و داخل این فضا را می توان با بتن سبک پر کرد که عایق خوبی برای انرژی و صدا میباشد. مرحله بعدی پوششهای خارجی و داخلی سقف میباشد و مرحله ی آخر تاسیسات برقی، مکانیکی، درب و پنجره است.