ال اس اف آذربایجان
سازه LSF ال اس اف آذربایجان
یکی از مدرن ترین سازه های صنعت ساختمانی که از سبک ترین متریال های ساختمانی تشکیل شده است و در حال حاضر، در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد سازه ی فولادی پیش ساخته است که به اختصار به این سازه ها، ال اس اف می گویند.
البته باید این نکته را یادآوری کنیم که این سیستم ساختمانی قابل اجرا در ساختمان های با طبقات محدود و نهایت تا 5 طبقه است.
ساختار ال اس اف LSF معمولاً از چوب، فولاد یا بتن ساخته شده است. متداول ترین نوع سازه LSF در آمریکای شمالی ساختار اسکلت چوبی است و در بسیاری از ویلا های چنگلی از سازه های چ.بی استفاده می شود.
چوب یک ماده عالی برای سازه های باربر است زیرا محکم و در عین حال سبک وزن است. فولاد همچنین یک انتخاب عالی برای سازه های باربر است زیرا بسیار محکم و صلب است و در ساخت برج ها، آپارتمان ها، کارگاه ها، سالن ها و مراکز اداری در تمام نقاط دنیا استفاده می شود.
ساختار LSF باید توسط یک مهندس واجد شرایط طراحی شود تا اطمینان حاصل شود که می تواند وزن کف، دیوارها و سقف را با خیال راحت تحمل کند. مهندس همچنین نوع و اندازه فولاد یا سایر مواد مورد استفاده در ساخت سازه LSF و پی ریزی و فونداسیون را مشخص خواهد کرد.
انواع مختلف ساختارهای ال اس اف LSF
سازه های LSF می توانند باربر یا غیر باربر باشند. سازه های باربر به گونه ای طراحی می شوند که وزن ساختمان را تحمل کنند، در حالی که سازه های غیر باربر به سادگی فضای داخل ساختمان را تقسیم بندی می کنند.
متداول ترین نوع سازه باربر قاب است. یک قاب معمولاً شامل تیرهای عمودی و تیرهای افقی است که وزن دیوارها و سقف را تحمل می کند. نوع دیگری از سازه های باربر ستون و تیر می باشد. این نوع سازه از تیرهای عمودی برای حمایت از تیرهای افقی استفاده می شود که به نوبت خود وزن دیوارها و سقف را تحمل می کند. سازه های غیر باربر شامل دیوارهای جداکننده هستند که فضای داخل ساختمان را بدون تحمل وزن تقسیم می کنند و دیوارهای پرده ای که دیوارهای خارجی هستند که هیچ وزنی را تحمل نمی کنند اما کار محافظت از ورود آب و هوا را ایجاد می کنند.
قیمت سازه LSF
چهار نوع مختلف از سازه های LSF وجود دارد: یاتاقان، برش، مهاربندی و کنسول. هر نوع مزایا و معایب منحصر به فرد خود را دارد که باید هنگام انتخاب بهترین نوع برای یک پروژه خاص در نظر گرفته شود.
- سازه های باربر رایج ترین نوع سازه LSF هستند. آنها معمولا برای دیوارها و ستون هایی که بارها را از بالا تحمل می کنند استفاده می شوند. سازه های باربر قوی و بادوام هستند، اما ساخت آنها ممکن است گران باشد و به بالا رفتن هزینه کلی پروژه کمک می کند.
- سازه های برشی برای دیوارهایی استفاده می شود که بارهای بالا را تحمل نمی کنند. ساخت سازه های برشی نسبت به سازه های باربر هزینه کمتری دارد، اما آنقدر قوی و بادوام نیستند.
- سازه های مهاربندی شده برای دیوارهایی که بارها را از بالا و پایین تحمل می کنند استفاده می شود. سازه های مهاربندی شده قوی و بادوام هستند، اما ساخت آنها ممکن است گران باشد.
- سازه های کنسولی برای دیوارهایی استفاده می شود که بارها را از پایین تحمل می کنند اما از بالا نه.
مزایای ال اس اف
سازه های ال اس اف LSF مزایای بسیاری را هم برای سازندگان و هم برای ساکنان فراهم می کند. آنها قوی و بادوام هستند و در عین حال سبک وزن هستند و به راحتی قابل حمل هستند. سازه های LSF در برابر آتش، موریانه ها و پوسیدگی نیز مقاوم هستند. در ادامه چندین مورد از مزیت های سازه ال اس اف را با یکدیگر مطالعه می کنیم:
- اجرای سازه ال اس اف آسان بوده و یک ساختمان چند طبقه را می توان در مدت زمان کمتری نسبت به سازه های دیگر احداث نمود.
- فونداسیون سازه ال اس اف به صورت گسترده بوده و نسبت به بناهای فلزی و بتنی کم حجم تر می باشد.
- افزایش طول عمر 10 الی 15 درصدی فضای مفید در مقایسه با روش های سنتی به جهت کاهش ضخامت دیوار های ساختمان.
- سبکی سازه کلی ساختمان و در نتیجه کاهش نیروی وارده از طرف زلزله.
- سهولت اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی و در نتیجه کاهش هزینه کلی پروژه.
کاربرد سازه ال اس اف چیست؟
• قابلیت کاربرد در ساختمان های مسکونی تا 5 طبقه را دارد.
• قابلیت کاربرد در کنار ساختمان های قدیمی قرار می گیرد و با هر نوع مصالح و دکوراسیونی همخوانی دارد.
• ال اس اف ها قابل استفاده در مجتمع های ورزشی، آموزشی، کارخانه و کارگاه های صنعتی می باشد
• از دیگر کاربرد های این سیستم ساختمانی، در زمان ساخت نیم طبقه در فضاهای با ارتفاع زیاد است.
• اگر قصد اضافه کردن طبقات در پشت بام ساختمان ها را دارید ال اس اف بسیار کاربرد دارند.
• از دیگر کاربردهای این سیستم، در مواقع ساخت شهرک های مسکونی است که مهندسان قصد دارند در کمترین زمان ممکن این پروژه را تمام کنند.
• اگر قصد ساخت سازه یا ساختمانی را دارید که محدودیت طبقه دارد این سازه های ساختمانی سبک بسیار کاربرد دارند.