کارخانه lsf – مجری lsf
سازه ال اس اف به معنی سازه با قاب فولادی سبک میباشد. این نوع سازه از ورقهای فولادی گالوانیزه و پروفیلهای فولادی سبک تشکیل شده است. سازه ال اس اف در سالهای اخیر به دلیل مزایای متعددی که دارد، به سرعت در حال گسترش در سراسر جهان است و محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
سازه ال اس اف یک نوع سازه فلزی است که در آن از تیرها و ستونهای فولادی سبک برای تحمل بارهای وارده استفاده میشود. این سازهها نسبت به سازههای فولادی سنگین وزن، از وزن کمتری برخوردار هستند و به همین دلیل، هزینه ساخت و اجرای آنها نیز کمتر است.
مجری lsf
چرا از سازه lsf استفاده کنیم؟ در این قسمت میخواهیم به بررسی این نکته بپردازیم و کاربردهای سازه lsf را به طور خلاصه بیان کنیم.
- سازه های ال اس اف به دلیل استفاده از فولاد سبک، وزن کمتری نسبت به سازه های بتنی و آجری دارند. این امر باعث کاهش بار مرده ساختمان و کاهش هزینه های ساخت و ساز می شود.
- سازه ال اس اف دارای مقاومت بالایی در برابر نیروهای وارده هستند. این سازه ها در برابر زلزله، باد و بارهای مرده و زنده مقاوم هستند.
- ال اس اف به سرعت و با دقت بالا در محل پروژه مونتاژ می شود. این امر باعث کاهش زمان ساخت و ساز و کاهش هزینه های پروژه می شود.
- فونداسیون ال اس اف معمولا از نوع شالوده های نواری یا رادیه است.
- اسکلت ال اس اف از مقاطع فولادی سبک ساخته شده با نورد سرد تشکیل شده است.
- پوشش سقف و دیوار سازه ال اس اف می تواند از انواع مصالح، مانند ساندویچ پانل، ورق گالوانیزه، پانل گچی و … باشد.
- تاسیسات مکانیکی و برقی سازه ال اس اف به راحتی در فضای خالی دیوارها و همچنین به سقف ال اس اف اجرا می شوند.
نحوه اجرای سازه lsf
اجرای سازه ال اس اف معمولا به صورت خشک انجام میشود. در این روش، پروفیلهای فولادی سبک با استفاده از اتصالات پیچی، پرچهای فولادی یا اتصالات جوشی به یکدیگر متصل میشوند. سپس، مصالح پوششی و عایق روی پروفیلهای فولادی سبک نصب میشوند.
اجرای سازه lsf در دو مرحله انجام می شود
مرحله اول: طراحی و تولید
در این مرحله از مراحل اجرای سازه lsf، سازه بر اساس نقشه های معماری و سازه ای توسط نرم افزارهای تخصصی طراحی می شود. پس از اینکه طراحی سازه lsf به اتمام رسید، پروفیل های فولادی سرد نورد شده با استفاده از دستگاه های برش و جوش به صورت دقیق برش داده و مونتاژ می شوند. در نهایت، سازه آماده شده در محل پروژه بارگیری و به محل اجرا منتقل می شود.
مرحله دوم: نصب و اجرا
دومین مرحله از مراحل خط تولید ال اس اف، فرایند نصب آن است. در این مرحله، سازه lsf آماده شده در محل پروژه توسط تیم اجرایی نصب می شود. این کار معمولا در مدت زمان کوتاهی انجام می شود.
مراحل نصب سازه ال اس اف به صورت کوتاه
۱. نصب شالوده
اولین قدم برای اجرای سازه ال اس اف، نصب شالوده است. قبل از نصب سازه، باید شالوده ساختمان اجرا شود. شالوده باید به گونه ای طراحی شود که بتواند بار سازه را تحمل کند.
۲. نصب تیر کلاف
تیر کلاف یک تیر فولادی است که در اطراف ساختمان اجرا می شود. تیر کلاف وظیفه انتقال بارهای ثقلی و جانبی سازه lsf را بر عهده دارد.
۳. نصب دیوارها
دیوارهای سازه ال اس اف از پروفیل های فولادی ساخته می شوند. دیوارها به صورت قائم و موازی با یکدیگر نصب می شوند. این یک نکته مهم است که برای اجرای سازه های lsf باید به آن دقت کرد و توجه کافی به آن داشت.
۴. نصب سقف
سقف سازه ال اس اف نیز از پروفیل های فولادی ساخته می شود. سقف در سازه های lsf معمولاً به صورت تیرچه و بلوک اجرا می شود.
۵. اجرای پوشش
پس از نصب سازه lsf، نوبت به اجرای پوشش داخلی و خارجی ساختمان می رسد. پوشش داخلی و خارجی ساختمان می تواند از مصالح مختلفی مانند گچ، سیمان، کاشی، سنگ و … ساخته شود.
از مزایای سازه LSF میتوان به موارد زیر اشاره کرد
- وزن سبک: این سازه وزن بسیار کمی دارد که باعث کاهش هزینههای ساخت و ساز و حمل و نقل میشود.
- سرعت ساخت: به سرعت و به راحتی قابل ساخت است که باعث کاهش زمان ساخت و ساز میشود.
- انعطافپذیری: سازه LSF انعطافپذیری بالایی دارد و میتوان آن را در انواع پروژههای ساختمانی استفاده کرد.
- مقاومت در برابر آتش: سازه LSF در برابر آتش مقاوم است و میتواند در برابر آتشسوزی تا 2 ساعت مقاومت کند.
- عایق حرارتی و صوتی: عایق حرارتی و صوتی خوبی است که باعث کاهش هزینههای انرژی و آسایش ساکنین میشود.
- نما متفاوت: یکی از خوبیهای بسیار جذابی که سازه ال اس اف دارد، این است که نمای ساختمان ال اس اف میتواند بسیار متفاوت باشد و محدودیتی ندارد. برای اینکه به تنوع بالایی از سازه lsf دسترسی داشته باشید، باید فروشگاه معتبر مانند کندو نما انتخاب کنید.
کارخانه lsf
کارخانه lsf
کارخانه lsf
کارخانه lsf
کارخانه lsf
کارخانه lsf
کارخانه lsf
کارخانه lsf
کارخانه lsf
کارخانه lsf
کارخانه lsf
کارخانه lsf